Ervaringen

Ervaringen

Laat zelf ook een recensie achter op onze Facebookpagina.

Absolute aanrader We hadden met Solventure een bijzonder aangename meeting in Hof ter Heidje. De bijzonder smaakvol ingerichte en goed uitgeruste vierkantshoeve in de Vlaamse Ardennen zorgt voor een inspirerende setting. Sabine en Philippe zijn zeer attente, en tegelijk discrete hosts. Het ontbreekt je aan niets in Hof ter Heidje : hedendaagse meeting-faciliteiten in een huiselijke sfeer en uitstekende catering.

Leentje Claeys Avatar
Leentje Claeys
HR Manager, Solventure
7/15/2022

We waren er met een vriendengroep met kinderen. Het huis was echt top en luxueus! Super uitgeruste keuken, de kamers met elk hun eigen badkamer en wc zijn zeer handig! goede bedden! je hoort in de kamers ook geen lawaai uit de leefruimte.
aanrader! mooie omgeving!
zeer vriendelijke ontvangst!

voor herhaling vatbaar!

Fi Verhenne Avatar
Fi Verhenne
2/22/2022

Perfecte locatie voor een verblijf in de mooie Vlaamse Ardennen! Werkelijk alles is voorzien om groepen te ontvangen op een heel comfortabele en aangename manier. Gloednieuwe en tot in de puntjes verzorgde accommodatie in een oude boerderij die gerestaureerd werd volgens de regels van de kunst en die uitkijkt over de weidse natuur. En last but not least: Sabine en Philippe staan altijd klaar om met hun hartelijkheid, toewijding en tal van weetjes over de streek van elk verblijf iets onvergetelijks te maken. Sterk aanbevolen!!👌👍💕

Cathy Maes Avatar
Cathy Maes
11/13/2021

Hof ter Heidje est un endroit « TOP » ..... nous avons tellement apprécié avec notre famille dans cette ferme carrée unique avec des propriétaires très gentils ! Tout le luxe et le confort sont disponibles pour des vacances réussies et un cadre magnifique pour la marche ou le vélo. "A PLACE TO STAY" est très approprié ici !!!

Ria Verbeeck Avatar
Ria Verbeeck
11/07/2021

Hof ter Heidje is een 'TOP' locatie.....wij hebben zo genoten met ons gezin in deze unieke vierkantshoeve met hele lieve uitbaters! Alle luxe en comfort is er aanwezig voor een geslaagde vakantie en een prachtige omgeving om te wandelen of te fietsen. "A PLACE TO STAY" is hier wel heel terecht!!!

Ria Verbeeck Avatar
Ria Verbeeck
11/07/2021

Hof ter Heidje is a 'TOP' location ..... we have enjoyed ourselves so much with our family in this unique square farm with very sweet owners! All luxury and comfort is available for a successful holiday and beautiful surroundings for walking or cycling. "A PLACE TO STAY" is very appropriate here!!!

Ria Verbeeck Avatar
Ria Verbeeck
11/07/2021

Familieweekendje met 10 volwassenen en 7 kindjes achter de rug. Supermooie en nette accomodatie met voldoende privacy voor de verschillende gezinnen.
Gelegen in een rustige en groene omgeving.
Verhuurders zijn vriendelijke en geïnteresseerde mensen.

Marjan Vrints Avatar
Marjan Vrints
8/10/2021

Super vakantie gehad! Prachtig huis, leuke ligging en aangename verhuurders. Met al die extraatjes werden we in de watten gelegd. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Kathleen Lemmens Avatar
Kathleen Lemmens
7/26/2021

Moderne, charmante accomodatie op een goede locatie. Perfect voor een vrienden- of familieweekend. Voldoende privacy… Een echte aanrader!

Manon Stevelinck Avatar
Manon Stevelinck
7/12/2021

Top locatie, top accommodatie, top kamers, top keuken.

Prachtige gerenoveerde hoeve met voldoende privacy.

Monique van der Zee Avatar
Monique van der Zee
9/28/2020

Nog aan het nagenieten van een zalig weekendje in de Vlaamse Ardennen in het gastvrije Hof ter Heidje. Alles was werkelijk aanwezig om een onvergetelijke tijd te spenderen in de prachtig gerestaureerde vierkantshoeve. Oogverblindende kamers, elk met eigen badkamer, een keuken waar ieder amateur of fervente kok zich meteen thuis voelt en ook niet te vergeten de zalige ontspanningsmogelijkheden gaande van de cosy zetel, het relaxing terras, de voetbaltafel tot de uitgestrekte tuin met petanquebaan. We kijken terug op een geslaagd verblijf en bedanken jullie graag voor deze mooie meerwaarde in het Vlaamse toeristische aanbod! Beste groeten vanwege Marc Poot en Christa Verbeke en de kinderen.

Eline Verriest Avatar
Eline Verriest
9/28/2020

Zeker doen! Niet twijfelen!

Isabel Raes Avatar
Isabel Raes
9/09/2020

Wij hebben met de ganse familie (18pp) een weekend mogen genieten in Hof ter Heidje. Zelden een vakantiewoning mogen beleven waar ALLES tiptop was. Prachtig vernieuwde vierkantshoeve met alle comfort en een zeer smaakvolle combinatie van modern met behoud van het karakter van de originele hoeve. Kamers van een 4 sterren niveau, een keuken waar elke hobbykok zich kan uitleven, ruimte, lucht, licht, groen, genieten van het zonnetje op de binnenkoer, en heerlijke wandelingen en fietstochten in het hart van de Vlaamse Ardennen. En last but not least: Sabine en Philippe zijn super gastvrij.

Pol Vanbiervliet Avatar
Pol Vanbiervliet
9/07/2020

Totaal-pakket dik in orde ! Gezelligheid troef ?

Kathleen Cosaert Avatar
Kathleen Cosaert
7/21/2020